Verificarea instalatiei sanitare

  • de
verificare instalatie sanitara

Cum verificam instalatia sanitara si ce presupune acest proces? Simplu, ne imprietenim cu gandaceii ce sunt de regula prezenti in majoritatea subsolurilor si ii rugam frumos sa ne ghideze in prima instanta catre punctul de intrare al apei calde/rece cat si cel termic.

Cand terminam de evaluat coloanele principale din subteran (acolo unde avem acces) trecem la starea tevilor din coloanele de la etaje. Ne intereseaza foarte mult materialul din care sunt executate (cele vechi sunt din metal pentru apa calda si din plastic pentru apa rece, cateodata plumb sau spre norocul noului proprietar, din PPR) acest aspect determinand durata medie de exploatare cat si posibilelel incidente ulterioare (sa speram ca nu este cazul).

Daca toate acestea sunt ok, jumatate din treaba este gata,  nu ramane decat sa vedem cum este racordat spatiul la aceste coloane. Daca si aici totul este ok trecem la verificarea robinetilor din nisele de vizitare (ne asiguram ca functioneaza, investigam cand au fost instalati si Brandul).

Verificam prezenta apometrelor si daca si aici totul este ok trecem mai departe la robinetii coltari care beneficieaza de aceasi atentie ca si cei de coloane.

Acest articol este un scurt rezumat al procesului de verificare, nu am inclus totul si nu se limiteaza la cele relatate mai sus.

Cel mai sigur este sa apelezi la parerea unui expert!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.