Despre noi

          „In urma cu cativa ani am decis impreuna cu sotia sa achizitionam un imobil, noua noastra locuinta, din dorinta de a scapa de chirie. Vazand prezentarea agentului imobiliar, grabit si in necunostinta de cauza dpdv tehnic, am ramas socat. 
           Fiind inginer de meserie si activand in domeniul constructiilor / amenajarilor de peste 7 ani am realizat necesitatea acestui serviciu de expertiza a spatiilor, efectuata de un personal calificat.     
           Cum puteam sa fiu sigur, daca nu eram de meserie, ca nu imi asum niciun risc in noua mea casa sau ca nu mai trebuia sa mai investesc o suma mare de bani pentru repararea  / intretinerea acesteia?
            Din motivul de mai sus am demarat acest proiect in urma cu 3 ani, pentru a ajuta clientii ce doresc o locuinta sau un spatiu de lucru pentru angajati sa stie in prealabil (inainte de cumparare sau inchiriere) ce vicii are spatiul, cat de ok este tehnic si daca pe parcurs mai trebuie investit in diverse sectiuni ale acestuia.”
           Am ajuns acum la peste 450 de clienti multumiti si peste 580 de spatii verificate. Ne mandrim cu ceea ce facem si avem curajul sa implementam politica „am gresit , primesti banii inapoi” (Cazul in care apar erori din cauza mobilierului, prea mare de mutat, sau a diverselor obiecte ce nu permit expertiza completa pentru a analiza substratul / peretii din spatele acestuia/ etc…  ori proprietarul nu pune de buna voie la dispozitia noastra documentele solicitate cat si informatiile necesare intocmirii raportului, acestea nu fac parte si nu activeaza politica returnarii sumei de bani pretinse anterior.)
            Ti-a placut ce ai citit despre noi? Ne poti contacta aici sau poti sa distribui aceasta pagina si altor persoane, aici.

Parteneri

Ce facem diferit? Despre noi

Nu suntem agenti imobiliari, asa cum am precizat si pe prima pagina 🙂 suntem o echipa tanara de ingineri, cu studii de specialitate ce venim in intampinarea ta, viitor proprietar sau chirias, cu o gama variata de verificari a spatiului.

Am auzit destule povesti in care  noul proprietar / chiriasul a fost ingrozit la numai cateva zile de la mutarea in noul spatiu. Nu poti verifica amanuntit toate cele necesare asigurarii unui trai linistit sau a unui mediu sigur si placut de lucru, asa ca venim in intampinarea ta cu acest serviciu complet.

De ce sa alegi un expert?

Nu poti sa analizezi toate detaliile necesare pentru a te asigura ca faci o investitie sigura. Sunt multe aspecte ce trebuie sa le verifici, lucru care dureaza timp si necesita o pregatire specializata. Lasa acest aspect in seama noastra si tu bucura-te ulterior de o incestitie sigura financiar cat si din punct de vedere a posibilelor pericole ascunse.

Acest serviciu se adreseaza in egala masura atat celor care doresc sa achizitioneze o locuinta cat si celor care sunt interesati de un spatiu comercial sau de birouri. Nu iti asuma riscuri, nu iti pune investitia in pericol, apeleaza la un expert tehnic imobiliar.

Despre noi

Raport detaliat

Analizaa tehnica a locatiei in peste 50 de puncte, de la amplasare pana la cele mai mici detalii.
Primesti un raport complet la finalul vizitei pentru a te ajuta sa iei decizia corecta.

Nu depasim bugetul

Preturile sunt fixe (bazate pe marimea si complexitatea spatiului). Fie ca vrei o casa sau un spatiu de lucru pentru compania ta, iti recomandam sa apelezi cu incredere la noi.

Rapiditate si eficienta

Timpul inseamna bani, stim asta, de aceea primesti raportul in maxim 24h. Urmatoarea zi poti semna contractul de vanzare /cumparare / inchiriere
*Exceptie fac spatiile mai mari de 200mp

Despre noi | Raport detaliat | Expertiza tehnica imobiliara | Aneliza tehnica locuinte | Verificari tehnice spatii comerciale si birouri

Despre noi. Expertiza tehnica imobiliara
Despre noi