De ce sa apelezi la un expert tehnic?

  • de
Raport tehnic spatiu

Nu multi sunt cei care au fost in situatia minunata de a se muta la o casa noua sau de a inchiria o proprietate, fie ea rezidentiala sau pentru a isi desfasura activitatea. Este normal sa ai temeri atunci cand cheltuiesti o suma consistenta de bani sau mai ales cand te-ai chinuit mult timp sa economisesti. Cativa dintre voi poate ati avut norocul sa faceti alegerea corecta dar in marea majoritate a cazurilor… Chiar si atunci cand esti sigur ca ai luat decizia buna atunci cand ai ales exista mici detalii pe care sigur le-ai scapat; cateva exemple: 1. functioneaza corect instalatia electrica? 2. ai verificat aerul conditionat? 3. dar tamplaria PVC? 4. cada, chiuveta si vasul de WC erau in stara buna de functionare, necesitau inlocuire?

Daca nu esti in acelasi timp instalator, electrician, frigotehnist, structurist, inginer, etc… (am fi tare mirati sa gasim o asemenea persoana :)) ) iti recomandam sa apelezi la Expertimo.

Vom trimite in cel mai scurt timp un consultant, specialist in cadrul Expertimo, ce se va ocupa de masurarea, examinarea si testarea tuturor celor prezente la locatie, de la pereti / pardoseala, instalatii electrice, instalatii sanitare, aparatura electrocasnisa si multe, multe altele. In decurs de 24h vei avea raportul complet cu toate detaliile necesare pentru a discerne din punct de vedere tehnic si al costurilor daca locatia este potrivita pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.