Sari la conținut

Apartamente Militari Residence (constatari > Foto)

  • de
Militari Residence

Militari Residence, o fantezie frumoasa!

     Intrucat in ultima vreme am observat o crestere semnificativa a cererilor in zona Militari Residence (Chiajna / Ilfov) am trecut la treaba prin a prezenta cateva riscuri la care o sa te expui atunci cand cumperi o garsoniera sau un apartament in aceasta zona:

  1.    Dezvoltatorii si agentii imobiliari mint! – acest lucru poate nu este clar la prima vedere dar trebuie sa verifici absolut tot ce sustin acestia.
  2.    Apa – problema foarte mare, tinand cont ca numarul constructiilor noi au explodat iar infrastructura nu a tinut pasul, deh… spaga la primarie = autorizatie de construire. Apa vine de la Apa Nova dar trece printr-un PFA (da am scris corect PFA) care o distribuie mai departe. Exista un singur apometru la intrarea in Militari Residence (la intrare, langa statia de autobuz, pe strada Rezervelor). La fel ca mai sus, apa este pompata dintr-un grup de pompare subteran (cu pompe la care TU o sa platesti atat curentul cat si menentenanta) pentru ca nu are suficienta presiune
  3.    Canazilarea – In Militari Residence nu exista Apa Nova, exista dar cu o mare precizare: toata apa uzata (canalizarea) se strange intr-un camin subteran si ulterior filtrarii este pompat (cu pompe la care TU o sa platesti atat curentul cat si menentenanta) intr-o conducata mai mare, care la randul ei se varsa in conducata Apa Nova.
  4.    Calitatea constructiilor – lasa de dorit cu desavarsire (Intelegem ca sunt printre cele mai ieftine imobile, dar nici chiar asa) Plecam de la SEGREGAREA BETONULUI (ce duce automat la o rezistenta diminuata a imobilului), calitatea finisajelor (sunt Inginer si nu am pus niciodata mana pe o gletiera dar sigur il faceam mai ok daca ma apucam eu de treaba)
  5.    Noroi, noroi, noroi – mare atentie la adresa comunicata de reprezentantul de vanzari, majoritatea locuintelor au acces direct la strada Sergent Ilie Petre care este un dezastru, iti trebuie auto 4×4 si bani multi de cheltuit la spalatorie!!!
  6.    Off topic – masura de carantinare este inexistenta in Militari Residence, politia doar vegheaza din confortul masinii, nu opresc aproape nimic.

     Sper ca a fost util acest ghid, din fericire pentru urmatorul client care ne contacteaza pentru a verifica o garsoniera / un apartament in Militari Residence stim la ce sa fim foarte atenti 😉

Trimite un mesaj sau apeleaza-ne. Viziteaza si celelalte canale media:

Daca am colaborat sau doar apreciezi ce facem te rugam sa impartasesti asta si cu amicii tai:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *