Sari la conținut

Sfaturi Utile

Aici gasiti o lista de articole menite sa va ajute in alegerea celei mai bune solutii.

Nu de putine ori ati ajuns in situatia in care trebuie sa luati o decizie tehnica fie cu privire la amenajarea noului camin fie prentru renovarea acestuia.

Am cuprins in articolele redactate apoape toate scenariile in care va puteti afla, consulta articolul care te intereseaza.

cum alegem perdelele

Cum alegem perdelele?

  • de

Cu siguranta odata ce v-ati mutat intr-o casa noua, sau doriti o schimbare asupra designului va intrebati cum alegem perdelele potrivite. Nu este dificil sa luati deciziile potrivite in acest sens, in cazul in care veti tine cont de toate aspectele importante. In acest sens,… Citește mai mult »Cum alegem perdelele?

Corpuri de iluminat

Cum alegem lustrele?

  • de

Daca va intrebati cum alegem lustrele si veti dori sa luati cele mai bune decizii in acest sens, este foarte important sa tineti cont de sfaturile pe care le veti regasi in acest articol. Lustrele reprezinta un element foarte important al unei camere, ci nu… Citește mai mult »Cum alegem lustrele?

Preturi constructii 2020

Manopera in constructii / Cat costa sa? / Preturi constructii / Preturi renovari

  • de

Multi dintre voi poate s-au gandit sa renoveze locuinta ori sa faca mici schimbari, amenajari la interior sau exterior. Trebuie sa aveti in vedere ca la renovare/amenajare ideal este sa contractati o firma specializata, sa semnati un contract si sa va asigurati ca aveti garantie… Citește mai mult »Manopera in constructii / Cat costa sa? / Preturi constructii / Preturi renovari